Fourprojects Diensten

4P  abonnement

 

Lekker onbeperkt mee doen aan verschillende groepslessen wanneer het jou uitkomt? Je bent vrij om te sporten, te bewegen, te zweten op jouw eigen tempo, op jouw eigen niveau.

De lessen zijn zo ontworpen dat iedereen (of je nou een beginner bent of al langer sport) wordt uitgedaagd en het beste uit zich zelf kan halen.

Kies uit de volgende lessen Workout of the Week, Boxercise (HIIT Box), Bootcamp of Elements. Onderaan de pagina een uitgebreide omschrijving van de verschillende lessen.

Personal training

 

Wil je liever 1 op 1 werken aan een persoonlijk plan dat volledig is afgestemd op jouw eigen doelen en wensen? Heb je al vaker geprobeerd thuis of in de sportschool resultaat te boeken zonder succes? Heb je behoefte aan persoonlijk begeleiding, advies en ben je op zoek naar een stok achter de deur?

Dan is Personal Training de beste keus voor jou.

Stuur snel een bericht voor een gratis intake gesprek.

4P Small group

 

Lijkt op een PT traject maar dan in een groepje van minimaal 4 en maximaal 6 personen met vaste trainingsmomenten. Je krijgt na een uitgebreid intakegesprek een persoonlijk trainingsplan en voedingsadviezen. Je sport 2 keer per week met je vaste groepje en zo nodig kan je ook huiswerk opdrachten krijgen die het bereiken van jouw doel ondersteunen. Een small group traject ga je aan voor minimaal 3 maanden.

Life style coaching

 

Wanneer je niet alleen wil bewegen maar ook wil werken aan gewoontes en gedrag die jou er van weerhouden jouw doelen te bereiken. Tijdens een Life style coachingstraject gaan we opzoek naar alle verschillende elementen in jouw leven die in de weg staan van een gezonde levensstijl. Punten die wij zullen behandelen zijn bewegen, voeden, slaap hygiëne  en stressmanagement. De duur van een coachingstraject kan enorm verschillen maar er wordt een indicatie gemaakt naar aanleiding van een eerste vrijblijvend intake gesprek.

Fourprojects Groepslessen

 

Hieronder een kort omschrijving van de groepslessen waar je uit kunt kiezen wanneer je een 4P Freedom abonnement hebt.

W.O.W. Workout of the Week

 

Elke week een nieuwe workout waar je telkens wordt uitgedaagd om 100% te geven.

Wij kunnen werken met jouw eigen lichaamsgewicht, halters, kettlebells, plyoboxen, springtouwen, medicijnballen, en nog veel meer. We kunnen binnen of buiten trainen of misschien binnen en buiten tijdens de zelfde les. W.O.W. is altijd uitdagend en gevarieerd!

Boxercise H.I.I.T. Boxing

 

Heb je altijd al willen leren boksen? Boxercise is een trainingsvorm bedacht door oud-bokser en trainer “Andy Wake” uit Groot Brittannië en wordt ondersteund door de Britse en Nederlandse Boksbond.

Met Boxercise leer je op een veilige manier de basis van het boksen en word je conditioneel maximaal uitgedaagd. Het is een no contact les dus je hoeft niet bang te zijn voor blauwe plekken. Heerlijk om na een lange dag op de zaak even stoom af te blazen en tegelijkertijd goed te leren boksen.

Bootcamp / Tire Sled workout

 

Lekker buiten sporten en gebruik maken van de verschillende elementen die wij tegen komen in de omgeving. Denk aan bankjes waar je op moet springen, heuvels die je mag bestormen, speelplekken waar je aan het tuimelrek oefeningen moet doen en nog veel meer. Tire Sled training is een workout waarbij we gebruik maken van autobanden van verschillende formaten. De banden worden getrokken, geduwd, gegooid, geslagen, etc.

ELEMENTS move and Flow

 

Tijdens een ELEMENTS les werken we vooral aan onconventionele bewegings- en trainingvormen.

ELEMENTS kan ik het best samenvatten in 1 zin. “Leer opnieuw bewegen” Benieuwd wat dit inhoudt? Meld je gauw aan voor een proefles.

WEEK ROOSTER