Fitness

Bij Fourprojects leer je goed en veilig bewegen, word je uitgedaagd om het beste uit jezelf naar boven te halen en krijg je regelmatig nieuwe beweegpatronen aangeboden tijdens de leuke, afwisselende en pittige workouts.

Food

Er is een uitspraak “abs are made in the gym and revealed in the kitchen” vrij vertaald betekent dit dat wanneer je bepaalde fysieke doelen wilt bereiken zoals: afvallen, meer spiermassa of een lager vetpercentage, je niet alleen moet sporten, maar ook op jouw voeding moet letten. Gezonde tips, voedingsadvies en lekkere recepten waardoor je niet met een blijvend hongergevoel hoeft rond te lopen? Fourprojects helpt je erbij!

Faith

Een fit lichaam heeft een fitte geest nodig. Bij Fourprojects besteden we niet alleen aandacht aan de buitenkant maar ook aan het hart en het hoofd. Hoe krijg je dat strakke figuur als je jezelf niet tot sporten toe kan zetten door dat je andere dingen aan je hoofd hebt? Waardoor je niet kunt genieten van het leven en geen energie hebt voor jouw workouts.

Fun

Een gezonde lifestyle gaat gepaard met plezier hebben in waar je mee bezig bent. We streven ernaar dat jij aan het aan het einde van elke dag trots mag zijn op elke kleine stap die je zet en dat je bewust geniet van het leven. Natuurlijk kan een training superzwaar zijn… maar je gaat na afloop altijd met een lach en een voldaan gevoel naar huis.

MISSIE

Fourprojects wil jou helpen om op een leuke manier een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Fourprojects wil je met zijn 4 kernwaarden (Fitness-Food-Faith-Fun) begeleiden in het ontwikkelen en behouden van een gezonde levensstijl.

VISIE

Fourprojects biedt verschillende diensten aan die allemaal het zelfde doel dienen. Een gezonde levensstijl toegankelijk maken voor jou! Het maakt niet uit of je nog nooit hebt gesport of juist een beregoede conditie hebt, met een krapper budget zit of misschien iets meer kunt besteden aan jouw gezondheid. Fourprojects wil jou helpen en een actieve bijdrage leveren aan jouw reis naar een gezonde levensstijl.

Over mij

Volg je hart en doe dat waar je energie van krijgt! Dat is zo’n uitspraak die lekker klinkt en leuk staat op Facebook en Instagram maar om het ook echt te doen is een ander verhaal.

 

Na jaren lang op kantoor te hebben gewerkt bij verschillende technisch commerciële bedrijven heb ik in 2018 besloten de sprong te wagen om iets te doen waar ik echt blij van wordt en energie van krijg. Iets te doen waar ik van hou en gepassioneerd over ben;

 

Mensen helpen in hun reis naar een betere, gezondere versie van zichzelf.

 

Je had waarschijnlijk verwacht dat ik sport zou zeggen, maar waar ik echt gelukkig van word, is het helpen van mensen.

Dat ik dit sport en coaching mag gebruiken om dit te bereiken is helemaal geweldig!!!

 

 

Van iemand assisteren om zijn/haar eerste squat onder de knie te krijgen tot iemand helpen 10 kilo af te vallen of iemand die nog nooit heeft gesport voor te bereiden op zijn/haar eerste 7km obstakel run.

Deel uit te mogen maken van deze trajecten is een enorme eer.

 

Waar mag ik jou bij helpen? Welk doel heb jij al lange tijd voor ogen maar heb je tot op heden niet behaald? Kun je wel een stok achter de deur gebruiken?

 

Ben je  op zoek naar een bevlogen gepassioneerde coach met een vleugje humor die jou steeds opnieuw kan motiveren het beste uit jezelf naar boven te halen?

Benieuwd hoe ik jou kan helpen in jouw reis naar een betere gezondere versie van je zelf?

Neem dan snel contact op.

Wat anderen zeggen over Fourprojects